Наша поїздка на Чемпіонат України, традіційно почалась із сустрічі в нашого капітана Ігора Веселовського вдома. Загрузивши речі та випивши ароматну каву, приготовлену Світланою Веселовською ми вирушаємо.

Частина нашої команди зможе приїхати тільки на офіційне тренування, тому два дні ми будемо розбиратися в чоиірьох, я - Олег Левицький, Ігор Веселовський, Андрій Свистович та наш незмінний и незамінній тренер Олександр Кваснюк. Своє перше тренування ми вирішили провести в зонах C і D де в нас було найменьше інформації по дистанції та рибі. Тренування показало що риби велика кількість, а величина риби відрізнялась від дистанції. Провівши всі три тренування ми зупинились на складі прикормки Browning - 2 кг Black Magic, 1 кг M7 и 1 кг Grand Slam зволожений меласою Feeder Sport - пряна + Арома Лящ Блек.

Цей склад прикормки ідеально підходив для цієї водойми, лишається только реалізація покльовок з чим я справлявся завдяк гачкам Fudo Chika #15 і #17.

Перший день

Я потрапляю в зону С5. Вибираю дистанцію в 59 та 50 м. Закорм по 5 кормушок з кормовим мотилем. Стартую з 59 м, з першого забросу ловлю карася, другий - підлящ, третій заброс - плотва і точка вимикається. Думаю підійшов лящ, ще 40 хв і рузультату нул .... Змушений перейти на 50 м. Вже програв сусідам мінімум 5 риб. З перших хвилин починаю ловити дрібного підлящіка, всеріно не дожену сусідів, треба ляща. За 40 хв до фініша - пауза, це ВІН. Граюсь з насадкою, спрацьовує червона пінка і 5 мотилів, лящ в підсаці. Та сама насадка, неймовірний загин кіньчика і схід на точці ... Розумію що це означає ... У мене ще 15 хв ... Після сходу ловлю 3 дрібних підлящіка і 2 ляща. З вагою 5 310 я четвертий в зоні.

Їдемо додому їсти смачнезний борщ, заправку до которого зробила Світлана Веселовська, дуже Вам дякую.

День другий

Я потрапляю в сектор В5. Дистанція 46 и 55 м. Сьогодні буду починати з ближньої. З самого ранку був сильний вітер, як раз будут в прсгоді новинки від Feeder Sport нові пулі, які пройшли повну обкатку на ціх змагннях. Тут Було по веселіше, клював дрібний підлящ но в більшій кількості. Провалів в кльові практично не було. З сусідами йшли риба в рибу. Але все гладко не може бути, за годину до фініша починаються паузи, сусіди продовжують ловити. Міняю насадку розмір гачка, провіряю різні досипки, без результату... Доловлюю ще пару підлящіків і сигнал фініш. З вагою 8 110 я четвертий в зоні. Чекаєм на результати, команда Feeder Sport сьогодні відвоювала пару балів у команди з Харкова. Але як завжди не хватає чуть-чуть, на один бал нас все ж таки обходять.

Команда Feeder Sport займає 4 місце на Чемпіонаті України. Ці змагання принесли мені дуже багато риболовного досвіду, є над чим задуматись і допрацювати.

Хочу подякувати усім нашим спонсорам: компанії Feeder Sport, Центру Сучасної Риболовлі - Три Кита за допомогу у поїздці на Чемпіонат України.

Подякувати організаторам, спорцменам та усім хто був причатний до цієї риболовної події.

До Наступних зустрічей на водоймах, Ваш Олег Левицький.