Топ - 20 продуктов Nutrabaits от Bill Cottam

20. Trigga Pellets (пеллетс Trigg)
Ринок сьогодні перенасичений будь-якими видами пеллетс, які ви тільки можете уявити, але Trigga – без сумніву займає серед них найвище місце! встояти. Пеллетс не можуть бути кращими за ці!

19. 3D Shelf-life Ready-mades

Якщо ви з тих рибалок, які вважають, що готова наживка – це готова наживка і цим все сказано, то я можу порекомендувати вам наші неповторні 3D shelf-life Boilies! До складу входить величезна кількість поживних продуктів, включаючи протеїнове борошно лососева, морські протеїни з низьким вмістом жиру, дріжджовий протеїн, сухі водорості, відібрані і перемелені молюски і рідина 3D. Ця наживка вивела "довгоживучі" бойли на новий рівень, тому що вони і поживні і дуже привабливі своїм хрускотом.

18. Specialist Bag Mix

Це один із найбільш недооцінених продуктів нашої серії, звідси і причина того, що він пройшов у 20-ку і посів 18 місце. Включаючи серед інших речовин коноплі, морські пелетс, пелетс CSL, подрібнені горіхи, маїс, Sluis CLO, суміш пташиного корму і високоякісний бетаїн HC1, Specialist Bag Mix є чимось більшим, ніж просто наповнювач для ПВА мішків… вона також ідеальна як суміш майже для всіх видів підгодовування. Пропонується в 1кг. пакети, 5кг. відрах та 20 кг. мішки.

17. Salmon Elite (лососевий ароматизатор)

На 17 позицію ми поставили найкращий з ароматизаторів, чудово збалансований і добре пахнучий - Salmon Elite. . Прекрасна класика для риболовлі цілий рік.

16. Pineapple& N-Butyric (плаваюча наживка з ананасом та олійною кислотою)

Доступні діаметром 12мм, 16мм та 20 мм, ці Pop Ups ідеально сформовані. Вони мають великий попит у клієнтів Nutrabaits по всьому світу і завжди дають результат там, де все інше вже зазнало невдачі. Для кращого результату ми використовуємо їх, трохи сприскуючи їх спреєм для наживки, хорошої насиченості, або для використання в оснащенні "сніговик".

15. Caviar UTCS (ікра)

Наш популярний Caviar UTCS (Under the Counter Special) ароматизатор який побив Британський рекорд двічі і є одним із найпопулярніших атрактантів цієї лінії. Він ідеальний для використання практично із будь-якою сумішшю. З упевненістю використовуйте його або як самостійний атрактант - 6мл на 500г суміші, або 4мл + 10-12 крапель Black Pepper essential Oil. Якщо ви станете перед сумнівом, вибрати Trigga або Trigga Ice, не сумнівайтеся - кілька мл Caviar UTCS зроблять свою роботу чудово.

14. N-Butyric Acid (Олійна кислота)

Скориставшись одного разу, ви ніколи не забудете! Різко і не дуже приємно пахне N-Butyric Acid відповідальна за більшу кількість суперечок і розбіжностей, ніж будь-який інший продукт у короповому лові. Але, незважаючи на це, добавка залишається однією з найголовніших для більшості. Стандартна добавка до багатьох рецептів наживок відомих рибалок, N-Butyric Acid найкраще використовувати або саму по собі, або в поєднанні з будь-якими ароматизаторами Nutrafruit ... Ананас - найчастіше використовуваний.

13. G-Force Freezer Baits (заморожена наживка)

Прямо на 13 місці ми виявляємо нещодавно випущену наживку G-Force freezer baits. G-Force ми винайшли спеціально для сьогоднішніх умов лову в перенасичених рибалками місцях, і революційний рецепт робить величезний крок уперед у залученні риби. Купуйте пакет сьогодні і відкрийте для себе, що є щось більше, ніж рибне борошно та пташиний корм!

12. Tecni-Spice Ready-mades (готова наживка Tecni-Spice)

Наші базовані на пташиному кормі Tecni-Spice бойли схвалені безліччю наших рибалок-випробувачів як наживка, що миттєво діє. Вони зарекомендували себе як одна з найпопулярніших наживок цієї лінії продукції як в Англії, так і за її межами. Ароматизовані з Sweet Nutraspice і Spice Cajouser, вони також є дуже високо привабливою приманкою, для використання недалеко від Trigga, Trigga Ice або 3D. Придатні для лову в будь-який час, Tecni's зарекомендували себе особливо ефективними в період холодної погоди.

11. Sweet Cajouser (Солодкий крем)

2 мл Sweet Cajouser на 500г - постійна добавка до багатьох приманок відомих рибалок уже протягом багатьох років, але при цьому вона залишається однією з найбільш продаваних серед продуктів Nutrabaits і сьогодні. Для досягнення найкращого результату від цього чарівного стимулятора апетиту, використовуйте його як добавку в рекомендованих кількостях для будь-якої наживки гарної якості із фруктовим або кремовим смаком, а також зі смаком спецій.

10. Black Pepper Oil (Олія чорного перцю)

Ми вже у верхній десятці і вона починається одним із найкращих засобів для залучення великого коропа – Black Pepper Essential Oil. Дистильована з рослини, що росте в Східній Індії, масло дійсно є однією з кращих і довготривалих коропових приманок тих марок, які ви можете собі дозволити. Вона відіграє велику роль у створенні продуктів Nutrabaits, таких як BFM, Salmon, Caviar та Black Pepper Boilies, Pink Pepper Plus Ready-mades та Pink Pepper Pop Ups. Якщо ви шукаєте гарантованого переможця запахів до вашої наживки – ваші пошуки вдалися!

9.Cranberry Nutrafruit (Журавлина)

Що ми можемо сказати? Ароматизаторів краще просто не буває! Це найпопулярніший і чудово пахне з усіх наших ароматизаторів Nutrafruit, який підходить практично до всіх базових сумішей. Але найяскравіше він себе проявляє у складі з Big Fish Mix, створюючи чудовий фруктовий смак і запах. Використовуйте 4-5мл на 500г суміші, і це змінить ваш погляд на рибалку!

8. Cream Cajouser Ready-mades (Готові бойли крем)

Популярна в усі часи наживка Cream Cajousers має величезний успіх серед наших готових наживок ще з того часу, як її ввели у виробництво в 90-х роках. Ця наживка з шикарним запахом, заснована на пташиному кормі включає оптимально підібрані кількості Cream Cajouser, Multimino і Sweet Cajouser. Насправді ці бойли залишаються і сьогодні фаворитами за холодної погоди у багатьох наших рибалок-випробувачів.

7. Pink Pepper Pop Ups (Рожевий перець)

Якщо ви розбірливі у вазі риби, яку хочете зловити, купіть відерце наших Pink Pepper Alternative Pop Ups і відкрийте для себе те, що все, що ви чули про ці рожеві "диво-бойли" - абсолютна, правда. Кількість пійманої великої риби на Pink Pepper Pop Ups змусить вас повірити своїм очам та вухам! Доступні в діаметрі 12мм, 16мм або 20мм.

6. Trigga Ice Freezer Baits (Заморожена наживка)

Доступні в різних розмірах діаметра в пакетах вагою 1кг та 5кг, наші наживки Trigga Ice freezer baits виготовлені з чистої базової суміші та 7мл на яйце рідини Trigga Ice. Їхня популярність доведена їхньою ефективністю протягом усього року. Якщо ви шукаєте допоміжний корм до цієї наживки, радимо вам використовувати Trigga Ice Pellets. Нарівні зі стандартною Trigga, Trigga Ice freezer baits має котируватися як одна з найефективніших світових коропових наживок.

5. Betaine HC1 (Бетаїн)

Верхню п'ятірку очолює продукт природного походження, який міститься в рослинах, грибах, дріжджах, а також у м'ясі риби, ракоподібних та молюсків – дуже ефективний Бетаїн HC1. Бетаїн - речовина без запаху і практично без смаку, але при цьому та різниця, яку він вносить у будь-яку наживку - невимірна. Рибалка з величезним досвідом, Кен Тоунлі сказав якось: "Я краще піду на рибалку без штанів, ніж без наживки з Бетаїном HC1!"

4. Green Lipped Mussel Extract (Екстракт зеленогубої мідії)

GLM зазвичай асоціюється з інгредієнтом для наживок на рибному борошні, але насправді його особливий смак та запах може покращити майже будь-який тип наживки. Багатий на натуральний інгредієнт Бетаїн, він має сильний запах молюсків і один з найпривабливіших смаків, які тільки можна уявити. Але вибирати продукт потрібно акуратно, тому що існують його різні версії і насиченість та ефективність дуже варіюються від одного до іншого. Використовуйте будь-який із видів у розрахунку до 10г на 500г чистої суміші.

3. Big Fish Mix (суміш для великої риби)

Наша базова суміш Big Fish Mix - плід мозкового штурму, тривалих випробувань і перевірок рибалками-випробувачами Nutrabaits і особливо відомого мисливця на великих коропів - Дейва Мура. Суміш Дейва з легкозасвоюваних сортів рибного борошна, високоякісних молочних протеїнів, бурих водоростей, Sluis CLO та Robin Red безповоротно захопила ринок з того часу, як була вперше випущена. Якщо бути чесними, то відтоді все не надто змінилося, адже BFM досі залишається одним із найкращих ловців коропів. Для найкращих результатів використовуйте суміш у поєднанні з Salmon Oil, Nutramino, невеликою кількістю GLM та не надто вираженими слабкими ароматизаторами від Nutrabaits.

2. Trigga (Базова суміш Trigga)

Що ми можемо сказати? Якщо існує більш ефективна наживка для коропів, ніж Trigga, ми з нею не зустрічалися, і у зв'язку з цим важко посперечатися зі справедливо зайнятим нею другим місцем у нашій двадцятці. Базова суміш Trigga без сумніву досягає незбагненних результатів залучення, викликання апетиту та поживних властивостей. Ця наживка, безперечно, перетворила деяких рибалок середнього рівня на відомих майстрів своєї справи. Неймовірно сильна наживка для приманювання великої риби.

1. Trigga Ready-mades (Готові бойли Trigga)

Широко популярні, як найкращі у світі готові бойли! Багато рибалок, які користуються цією наживкою, стверджують, що вона навіть ефективніша ніж вручну скачати бойли з Trigga.