Маркерна фарба для волосіні "Glo Pro 2G" - друге покоління світлового рідинного маркера для волосіні, який ідеально підходить для використання як вдень, так і вночі.

Маркерна фарба для волосіні "Glo Pro 2G" - друге покоління світлового рідинного маркера для волосіні, який ідеально підходить для використання як вдень, так і вночі, завдяки тому, що в серії представлені 2 кольори для різного часу доби: жовтий і помаранчевий.

Люмінесцентний маркер «Glo Pro 2G», що створює ефект світіння, легко та зручно використовувати. Ви можете виділити світінням певну область Вашої основної волосіні або відзначити потрібну відстань на маркерних кілочках і потрібну Вам область, з Glo Pro 2G вам не складе труднощів.

Оскільки «Glo Pro 2G» забарвлюється в основну волосінь, він формує акуратний конічний кольоровий відрізок, промаркований відрізок (у потрібний Вам колір) не зітреться на кільцях Вашого вудлища під час закидів і не ковзатиме під час виведення риби.

Завдяки гнучкій та еластичній текстурі, пофарбовану ділянку, можна легко зняти нігтем і не зашкодить Вашій основній волосіні.

"Glo Pro 2G" зроблений з покращеною формулою, яка забезпечує набагато кращу стійкість до температур, завдяки цьому термін служби у "Glo Pro 2G" набагато довше.

Інструкція з використання Gardner «Glo Pro 2G»:

Добре струсити перед використанням.
Намалюйте тонкий шар «Glo Pro 2G» на 20-30-міліметрову ділянку основної волосіні.
Дайте маркеру висохнути. Лише кілька хвилин і маркер затвердіє. Час повного затвердіння приблизно 10 хвилин.
Якщо нанести товстіший шар - це продовжить час затвердіння.
Пензлик після використання потрібно відразу ж помістити назад у пляшечку.
У кожній пляшці 7 мл маркерної рідини.

«Glo Pro 2G» доступний у 2-х яскравих кольорах: помаранчевий та жовтий.

Також доступні маркери Glo Pro 2G+. Плюс версія має більш високий рівень продуктивності кристалів, що світяться, що робить їх світлішим і яскравішим, ніж Glo Pro 2G. У Glo Pro 2G + менше пігменту, тому вони менш підходять для денного використання, ніж версія Glo Pro 2G.